NOTÍCIES
CONTACTE

Visites tècniques dels alumnes de 1r de Regulació

Els dies 11, 12 i 13 de febrer, en el marc de les JOT – Jornades d’Orientació Tècnica - els alumnes de Primer de Regulació vam anar a Barcelona. Durant l’estada visitarem diverses empreses: Estrella Damm, Torre Agbar, Schneider Electric i el Centre de control aeri de la zona Est.

A totes les entitats, a més d’informar-nos de la seva activitat, ens van emmarcar la visita en la basant més tècnica : instal•lacions elèctriques, climatització, protecció contra incendis i automatització de sistemes de producció i control. Fins i tot en alguns casos ens van mostrar maquetes i equips de simulació que utilitzen per a la formació de nous treballadors.

Les visites més complertes i entretingudes, van ser a l’empresa Estrella Damm al Prat de Llobregat i al Centre de Control aèria a Gavà. En el cas de l’empresa cervesera ens van explicar tot el procés d’elaboració de la cervesa, i vam poder visitar el sector d’embotellament en barrils i llaunes; malauradament aquest darrer sector estava parat perquè estaven fen un canvi d’envàs. També cal destacar que ens van convidar a un pica-pica, acompanyat de la cervesa creada per els quatre mestres cervesers de la Damm i el cuiner de fama mundial Ferran Adrià (la cervesa “Inèdit”). Al Centre de control aeri, vam realitzar la visita de basant més innovador, tant a nivell didàctic com tècnic. Vam poder comprovar que els avions són un sistema de transport molt segur, gràcies als sistemes tecnològics de seguretat i control d’última generació, i sempre duplicats, que es fan servir, no només des de l’aire en el propi avió, sinó també des de terra.

Tot i que l’agenda de visites era densa, vam disposar de temps lliure per voltar una mica per Barcelona. Donada l’ubicació de l’hotel on estàvem, vàrem visitar la rambla dia i nit, juntament amb el bar l’Ovella Negra; on, també, ens va agradar molt la seva cervesa!

Alumnes de 1 REG. Curs 2008/09.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram