NOTÍCIES
CONTACTE
.
"El que d'arrel s'aprèn mai del tot s'oblida",  SÈNECA
1r CICLE D'ESO


MATÈRIES

El nostre currículum d'ESO ,d'acord amb el Decret 187/2015, pretén la formació integral de l'alumnat.

S'organitzen els continguts en matèries diverses agrupades per àmbits de coneixement que ajuden l'alumnat en el seu creixement personal i acadèmic.
Saber-ne més

TUTORIA

L'institut compta amb excel·lents equips de tutores i tutors, compromesos amb el projecte educatiu de centre, que treballen per atendre l'alumnat, fer-ne un seguiment acurat i acompanyar-los en el seu creixement personal i acadèmic.

En aquesta línia, es realitzen activitats diverses que treballen des de la cohesió de grup i la gestió de les emocions fins a tècniques d'estudi per facilitar l'assoliment dels objectius proposats i de les competències
Saber-ne més

L'ESCOLA DE TOTES I TOTS

Cada persona és única i irrepetible i, per tant, el fet d’educar comporta, per una banda, reconèixer que la diversitat és l’essència mateixa de la societat i, per l’altra, conèixer i comprendre les característiques i necessitats diverses dels alumnes.

Per aquest motiu treballem en el reconeixement de les possibilitats d’aprendre els uns dels altres i en un treball interactiu dels professionals per donar respostes adequades a les necessitats de l'alumnat, per tal que tots tinguin l’oportunitat de participar, de ser valorats i d’assolir les finalitats de l’educació.
Saber-ne més

PROJECTES

Procurem que la majoria dels nostres projectes tinguin un caràcter transversal per tal d’assolir un aprenentatge més complet i significatiu.

JOVES CIENTÍFICS I CIENTÍFIQUES

OLIMPÍADES

CÒMIC

SANT JORDI 1R ESO

TREBALL SÍNTESI 2N ESO

SANT JORDI 2N ESO

TREBALL SÍNTESI 1R ESO

VIDEOLIT

ART I CIÈNCIA

INTERCANVIS

El nostre centre té una llarga tradició en projectes internacionals amb la finalitat de de potenciar el coneixement de l'anglès com a llengua franca internacional i el francès com a segona llengua estrangera.

L’intercanvi lingüístic l'entenem també com una manera de fomentar la interrelació entre persones de diferents nacionalitats i afavorir així la nostra percepció del món.
Saber-ne més

EL NOSTRE DIA A DIA

NOU NÚMERO DE LA XINXETA

Us deixem l'enllaç del nou número de la revista del nostre institut LA XINXETA

Més informació
ELS PETITS CANVIS SÓN PODEROSOS

Els delegats verds de primer cicle participen a #AccióMOixina d'#escolesverdes. L'activitat ha consistit en arrencar els créixens...

Més informació
Visca les matemàtiques !!

Entrega dels premis a l'alumnat amb els millors resultats en els concursos matemàtics del Tour...

Més informació
La UAP a casa

Entusiasmats de participar ,un curs més, a la @uapgirona i aquest any a casa ,...

Més informació
INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram