NOTÍCIES
CONTACTE
.
"El que d'arrel s'aprèn mai del tot s'oblida",  SÈNECA
1r CICLE D'ESO


MATÈRIES

El nostre currículum d'ESO ,d'acord amb el Decret 187/2015, pretén la formació integral de l'alumnat.

S'organitzen els continguts en matèries diverses agrupades per àmbits de coneixement que ajuden l'alumnat en el seu creixement personal i acadèmic.
Saber-ne més

TUTORIA

L'institut compta amb excel·lents equips de tutores i tutors, compromesos amb el projecte educatiu de centre, que treballen per atendre l'alumnat, fer-ne un seguiment acurat i acompanyar-los en el seu creixement personal i acadèmic.

En aquesta línia, es realitzen activitats diverses que treballen des de la cohesió de grup i la gestió de les emocions fins a tècniques d'estudi per facilitar l'assoliment dels objectius proposats i de les competències
Saber-ne més

L'ESCOLA DE TOTES I TOTS

Cada persona és única i irrepetible i, per tant, el fet d’educar comporta, per una banda, reconèixer que la diversitat és l’essència mateixa de la societat i, per l’altra, conèixer i comprendre les característiques i necessitats diverses dels alumnes.

Per aquest motiu treballem en el reconeixement de les possibilitats d’aprendre els uns dels altres i en un treball interactiu dels professionals per donar respostes adequades a les necessitats de l'alumnat, per tal que tots tinguin l’oportunitat de participar, de ser valorats i d’assolir les finalitats de l’educació.
Saber-ne més

PROJECTES

Procurem que la majoria dels nostres projectes tinguin un caràcter transversal per tal d’assolir un aprenentatge més complet i significatiu.

JOVES CIENTÍFICS I CIENTÍFIQUES

OLIMPÍADES

CÒMIC

SANT JORDI 1R ESO

TREBALL SÍNTESI 2N ESO

SANT JORDI 2N ESO

TREBALL SÍNTESI 1R ESO

VIDEOLIT

ART I CIÈNCIA

INTERCANVIS

El nostre centre té una llarga tradició en projectes internacionals amb la finalitat de de potenciar el coneixement de l'anglès com a llengua franca internacional i el francès com a segona llengua estrangera.

L’intercanvi lingüístic l'entenem també com una manera de fomentar la interrelació entre persones de diferents nacionalitats i afavorir així la nostra percepció del món.
Saber-ne més

EL NOSTRE DIA A DIA

LA XINXETA DEL JUNY

Ja teniu aquí la xinxeta , la revista del nostre institut. Aquest número està dedicat...

Més informació
PREMIS MATEMÀTICS

Aquesta setmana hem entregat un reconeixement als millors classificats a les Proves Cangur i al...

Més informació
COPA CANGUR

Anem a La GArriga per participar a les semifinals de la COPACANGUR de mates amb...

Més informació
STEAMMAKERS

Participem a la Fira de robòtica STEAMAKERS de Girona al Parc Científic i Tecnològic de...

Més informació
INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram