NOTÍCIES
CONTACTE

V Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta

El dia 22 de maig els alumnes Mireia Coma, Nataliya Krasnopolska i Joel Plana, de 3r i 4t d’ESO van participar en el V Certamen Nacional i Juvenil de Lectura en Veu Alta en la categoria Tropa de corsaris de lectura col•lectiva. L’acte estava organitzat per la Fundació Enciclopèdia Catalana i es dugué a terme a l’auditori de Salt.

El jurat va tenir una feina difícil en aquesta categoria ja que la majoria dels grups –inclòs el nostre, evidentment- van interpretar el text com autèntics professionals. Finalment, el grup seleccionat va ser d’un col•legi de Girona.

Des d’aquesta pàgina felicitem els alumnes que van representar el nostre institut. La dicció, el ritme i la seva interpretació del text eren excel•lents. Però ja se sap, de grup guanyador només n’hi ha un! Tots els participants reberen un lot de llibres i, el que és més important, l’experiència va valer la pena i de ben segur que la recordaran.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram