NOTÍCIES
CONTACTE

TANTS CAPS, TANTS BARRETS

En motiu de les Jornades d´orientació i tecnologia, el departament de moda, ha organitzat un taller de disseny i creació de barrets. El taller, d´una durada de tres dies, anà a càrrec d´en Carles Martí, professional del sector de la barreteria.

El taller constà de dues parts. Una primera part on cada alumna va crear i personalitzar el seu propi barret i una segona, on en Carles va fer una demostració de la tècnica de patronatge utilitzada per a la confecció d´un barret. En primer lloc, les alumnes escolliren el material i el model. El material podia ser palla o feltre, tots dos amb una gran varietat de colors i el model d´estils molt variats, des de models dels anys 40 fins a models més innovadors , passant per les clàssiques pameles. Amb el material i el model escollit, cada alumna creà el seu propi barret seguint el següent procés: remulll del material, modelatge, assecat, aprestat i assecat final. Per últim , es realitzaren els acabats: col.locació de la cinta, cosit de l´ala i personalització dels barret segons criteri de cadascú. Tot plegat, un taller amb una acceptació excel.lent per part de les participants on van poder ampliar i aprofundir els seus coneixaments.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram