NOTÍCIES
CONTACTE

PREMIATS a les JORNADES TECNOLÒGIQUES

El projecte Eco-hotels Project Award 2022 de l’alumnat de #3esoinslagarrotxa ha estat guanyador de la 4a edició dels Premis Innovació Docent  dins les Jornades Tecnològiques organitzades per l'Institut de Ciències de l'Educació Josep Pallach de la Universitat de Girona, el Patronat de la Politècnica i l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona. Les jornades donen un espai per exposar reflexions, bones pràctiques i recursos que tinguin en compte la innovació i la recerca educativa que es duen a terme als centres educatius en l'àmbit STEAM.

El projecte ,presentat per Laia Planella i Laura Masmitjà en representació de tot l’equip STEAM del centre,  té com a eix principal l'arquitectura sostenible i es treballa des de les àrees de tecnologia, matemàtiques, biologia, física i química i llengua anglesa. L’alumnat haurà de dissenyar la millor solució a la petició d'un grup inversor que vol construir un hotel de luxe sobre els camps de cultiu de darrere l'institut. El projecte guanyador serà aquell que: tingui una millor qualificació del procés i tingui un major nombre d'infraestructures sostenibles, millor eficiència i mínim nombre d'anys per recuperar la inversió. Podeu veure un resum del projecte en el següent enllaç :

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram