NOTÍCIES
CONTACTE

Premi Cangur a Ferran Brosa Planella de l’IES-SEP La Garrotxa

Dilluns, 25 de maig de 2009, a l’Auditori de l’Àgora de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, tingué lloc el lliurament de premis de les proves Cangur 2009. L’acte fou presidit pel Molt Honorable President de la Generalitat, Sr. José Montilla i comptà amb la presència del President de la Societat Catalana de Matemàtiques, Il•lm. Sr. Carles Perelló, del Rector Magnífic de la UPF, Sr. Josep Joan Moreso i de l’Il•lm. President de l’Intitut d’Estudis Catalans, Sr. Salvador Giner.

Les proves Cangur de Matemàtiques es duen a terme a Catalunya des de l’any 1996 i consisteixen en un llistat de 30 exercicis de dificultat creixent que els participants han de resoldre tenint en compte els coneixements adquirits, l’enginy i la lògica. Enguany hi han participat prop de 20.000 estudiants de 589 centres escolars.

L’alumne Ferran Brosa Planella de segon de Batxillerat Tecnològic va rebre el premi consistent en un disc dur multimèdia de 500Gb i un Pen-drive per haver quedat en 10è lloc d’ entre els 2.336 participants del seu nivell de Catalunya, Andorra i el País Valencià. És la segona vegada que aquest alumne rep un premi en aquestes proves: l’any 2006 va quedar en 5è lloc del seu nivell.

L’IES-SEP La Garrotxa i el departament de Matemàtiques feliciten molt especialment en Ferran per l´lobtenció d’aquest premi, i també agraeixen la col•laboració als altres alumnes del centre que hi han participat i que han obtingut uns bons resultats.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram