NOTÍCIES
CONTACTE

Participació de l’IES SEP la Garrotxa a les WorldSkills a Calgary

L’alumne de l’IES la Garrotxa, Eduard Juncà i Parella que enguany a finalitzat el cicle formatiu de grau superior de sistemes de regulació i control automàtic ha participat a la competició WorldSkills de formació professional, que ha tingut lloc a Calgary a Canadà, en haver estat prèviament el guanyador de la competició nacional anomenada SpainSkills. El conjunt de la delegació espanyola va marxar cap a Calgary el 26 d’agost i va tornar el dia 8 de setembre i els dies de competició van ser el 2, 3, 4 i 5 de setembre.

La Worldskills celebrada enguany es la edició número 40, d’una competició que es celebra cada dos anys. La propera edició es celebrarà a Londres l’any 2011.

En aquesta edició hi van participar 51 països, en 45 professions. Espanya hi va participar en 15 d’aquestes professions. Quatre dels 15 competidors espanyols eren catalans. Concretament els catalans van representar Espanya en: Control industrial, tècnic en xarxes informàtiques, disseny de pàgines Web i estètica.

L’Eduard va competir en control industrial, amb altres 22 participants de 22 països diferents i finalment va obtenir el lloc número 16. Tenint en compte que Espanya és la segona vegada que participa a unes Worldskills, tots els tècnics de la delegació varem valorar com a molt positiva la seva participació.

Com a mostra de la igualtat de la competició adjuntem la classificació final en control industrial: