NOTÍCIES
CONTACTE

OLIMPÍADES QUÍMIQUES

Com ja coneixeu, el curs passat l’Institut La Garrotxa d’Olot, a través del departament de ciències, va participar amb 5 alumnes de segon de batxillerat,a l’edició 34 de les Olimpíades Químiques que organitza el col·legi Oficial de químics de Catalunya.
Enguany, en la XXXVena edició, ens hem tornat a presentar a l’efemèride - que a diferència de l’any anterior, ha estat presencial - per segon curs consecutiu. L’institut La Garrotxa d’Olot hi ha participat amb 16 alumnes que durant uns mesos han fet una feina extraordinària per a estudiar tot el temari de segon de Batxillerat, havent d’acabar-lo tres mesos abans del que tocaria.
Les classes extraordinàries es feien fora de l’horari escolar, a les tardes i els caps de setmana (dissabtes i diumenges). A destacar la disponibilitat amb la que els alumnes han enfrontat aquest repte.
L’examen es va dur a terme el passat dia 2 de març a l’Escola Politècnica Superior de la UdG i de forma simultània amb les altres seus d’arreu de Catalunya.
Els resultats no podien haver estat millor pels alumnes de 2n de batxillerat de l’Institut, 7 dels quals estan en les 15 primeres posicions de la província de Girona i l'alumna Mar ARtola ha quedat en la 19ena posició Catalana, classificant-se així per la fase Nacional de les Olimpíades que se celebrarà els dies 6 a 8 de maig a Santiago de Compostela (Galicia). Els alumnes que superin aquesta fase, hauran de presentar-se a la fase internacional que enguany es celebrarà a la Xina.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram