NOTÍCIES
CONTACTE

MEDALL D'OR A SPAINSKILLS

L'alumna Mireia Sallés Foxà ha obtingut la medalla d'or en el certamen SpainSkills en l'apartat de Tecnologia de la moda. Aquesta competició es celebra cada any a Madrid i hi participen centres educatius de tot l'estat. S'ha convertit en la cita per excel.lència de la Formació Professional i en un mitjà per estimular estudiants, professorat i empreses. La propera fase del curs, si la pandèmia ho permet, és la participació als WorldSkills a Shangai a l'agost.

Per aconseguir la medalla d'or la Mireia va haver de realitzar diferents proves durant 3 dies i 8 hores diàries. El primer dia va confeccionar , dissenyar i posada en maniquí d'un vestit marcat per ordinador; també es va encarregar de realitzar una col.lecció de disseny inspirats en la seva comunitat i l'última prova va consistir en dissenyar uns patrons de faldilla segons unes directrius.

Molt satisfets per la feina feta, volem felicitar al Departament de Moda del nostre centre i a la tutora de la Mireia en aquesta fantàstica experiència Mari Lara .

@moda_ins_la_garrotxa#inslagarrotxa#ciclesinslagarrotxa#modainslagarrotxa@educaciocat@educaciongob#catskills@impulsfp

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram