LES JOT DE CAI

Els dies 22, 23, 24 i 25 de febrer, l’alumnat del CFGM TCAI hem participat a les Jornades d’Orientació del Treball. Les activitats que hem realitzat, ens han servit per conèixer els diferents àmbits on podríem treballar, formar-nos amb professionals sobre temes sanitaris mitjançant xerrades tant presencials com telemàtiques i gaudint amb activitats lúdiques com un taller d'endevinalles en anglès en col•laboració amb l'EOI d'Olot.

Això s’ha concretat amb les xerrades ofertes per l'IME sobre salut mental i trastorns alimentaris. A més, el Dr. Eduardo Sacristan va venir a fer-nos una xerrada molt interessant sobre la Síndrome Alcohòlica Fetal i una representant de la Creu Roja ens va venir a formar sobre diferents aspectes de la sexualitat.

Un àmbit que també ens interessa és l’atenció primària a la Garrotxa, que va ser el títol de la xerrada telemàtica que ens va oferir el Dr. Josep Lluís Nicolau, al que li estem molt agraïdes per a informar-nos sobre el funcionament d'aquests centres on s'aborda de manera integral la salut de les persones.

Tot això, ho hem anat compaginant amb els tallers de simulació amb l'Hospital d'Olot, que fem cada final de trimestre. Aquest cop, han hagut de ser telemàtics. Ha estat una experiència diferent i positiva en la qual l'alumnat de 2n curs que fa les pràctiques a l'hospital ha representat casos pràctics per a que l'alumnat de primer curs reflexionés sobre la seva resolució.

Finalment, hem participat en un taller sobre mort digna a càrrec de l'associació pel dret a morir dignament i hem acabat la setmana renovant la decoració del passadís de sanitat amb fotografies de les activitats que fem a l'aula!

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram