NOTÍCIES
CONTACTE

L'Eduard Juncà  guanya la fase espanyola del Concurs d'Habilitats de Formació Professional

La setmana passada va tenir lloc a Madrid la 32ª olimpíada de formació professional, competició que també es coneix com a SpainSkills i que té com a objectiu seleccionar els millors alumnes per especialitat, per a poder participar representant a Espanya, a les competicions que se celebren a nivell mundial i a nivell europeu, anomenades respectivament WorldSkills i EuroSkills.

L’alumne de Besalú Eduard Juncà Parella, que actualment està cursant el segon curs del cicle de formació professional superior de sistemes de regulació i control automàtic, a l’Institut d’Ensenyament Secundari de la Garrotxa, va participar a l’especialitat de control industrial representant a Catalunya, donat que prèviament havia resultat guanyador a la competició Catskills que es celebrà a nivell del nostre país, tal com ja va informar aquest setmanari.

La competició de control industrial està centrada en el camp de l’automatització industrial i en els quatre dies de competició els alumnes van haver de demostrar les seves habilitats.

Totes les competicions es varen celebrar al Palau de Cristall del recinte firal de la Casa de Campo a Madrid, un recinte magnífic que el Ministeri de Educació va preparar per a ubicar-hi les competicions, cercant un entorn similar al que hi ha a les competicions WorldSkills i EuroSkills. Per a aprofitar el màxim l’esdeveniment el Ministeri també hi va organitzar una mostra de formació professional amb presència de moltes conselleries d’educació de comunitats autònomes i també de famílies professionals concretes representades per alguns centres de Madrid o propers a Madrid. És per això que tant la mostra com la competició de les SpainSkills va ser visitada per molts alumnes que enguany finalitzen l’ESO provinents de totes les comunitats.

IES-SEP La Garrotxa
Departament de sistemes electrotècnics i automàtics
Josep Cañigueral

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram