NOTÍCIES
CONTACTE

Jornades d’Orientació i Tecnologia del cicle formatiu de Laboratori

Els alumnes del cicle formatiude Laboratori van visitar durant les Jornades d’Orientació i Tecnologia l’empresa SPINREACT de la Vall d’en Bas dedicada a la fabricació de reactius per análisis clíniques on van poder realitzar una prova de laboratori amb reactius subministrats per l’empresa. També van fer una sortida a Girona per veure els laboratoris de l’Hospital Josep Trueta i el departament de Reproducció Humana de la Clínica Girona i assistir a una xerrada sobre les més novedoses tècniques de fecundació i genètica.

El cicle formatiu de Cures Auxiliars d’Infermeria va visitar les instal•lacions de l’Hospital Psiquiàtric de Salt, l’Hospital de Sant Pau de Barcelona (central d’esterilització i nadons) i l’ Hospital de la Vall d’Hebron (documentació i arxius). També van gaudir d’una estada al centre d’hidroterapia i balneoterapia Magma de Santa Coloma de Farners.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram