NOTÍCIES
CONTACTE

ESTADA A DERRY

Durant les dues últimes setmanes de juny, l’Institut Garrotxa organitza una estada  a Irlanda del Nord per tal de consolidar l’aprenentatge de la llengua estrangera amb una experiència real de comunicació i conèixer la cultura i manera de viure d’un país europeu diferent del nostre.

Se seleccionen un total de 10 a 14 alumnes tenint en compte les notes en el seu curs acadèmic actual i el seu interès i domini de la llengua.

Els alumnes i professors viuen en famílies irlandeses diferents, però situades en una mateixa zona. Durant una setmana, els alumnes van a una escola per tal de millorar la seva capacitat lingüística i durant la segona setmana els alumnes treballen en diferents organitzacions i empreses per tal de tenir un primer contacte amb el treball en un país de llengua estrangera. Els vespres i els caps de setmana s’organitzen activitats diferents com visites culturals guiades, sortides al bowling o barbacoes per tal de conèixer millor la cultura.

El cost inicial és elevat i el centre demana a la Generalitat “uns ajuts a alumnat de centres d’ensenyament secundari postobligatori que organitzin estades o intercanvis per a la realització de pràctiques a empreses de països estrangers”.  Amb aquesta ajuda el cost final és d’uns 600 euros.

La valoració de professors i alumnes és positiva

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram