NOTÍCIES
CONTACTE

ENRENOU DE ROBA A LA BIBLIOTECA

El passat mes de novembre onze alumnes del centre van participar en el concurs Enrenou de roba, organitzat per l’Agència de residus de Catalunya i que consisteix en una marató de 10h en les quals 40 dissenyadors professionals, novells i estudiants fan volar la seva imaginació i creativitat per ecodissenyar nous estilismes partint de 4 tones de roba de segona mà.

Des del departament de Moda han decidit exposar a la biblioteca els tres millors estilismes que van crear els alumnes del centre a partir de la muntanya de roba situada a la sala de l’Auditori de Girona.

A més oferirà un premi de 100 € al millor d’aquests estilismes fent una votació popular en la qual podran participar tots els alumnes i professors de l’institut que ho desitgin.

Del 16 de febrer al 5 de març hi haurà una urna a la biblioteca perquè tothom pugui omplir la butlleta amb la seva proposta. També es projectarà el vídeo que mostra el treball realitzat durant la jornada.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram