NOTÍCIES
CONTACTE

EL CUPLET DESCONEGUT I LA COMPOSITORA CANDIDA PEREZ

El passat 29 de gener del 2010, l'Orfeó olotí es va emplenar de joves de secundària per formar part de l'audició de cuplets a càrreg de la Elisa Planagumà i la Rocío Romero. Un concert que va omplir la sala de gom a gom i que els alumnes estaven a la expectativa del què passaria...! Ningú va faltar! Es va dur a terme com activitat dins del marc del dia de Sant Tomàs i que hi van participar 180 alumnes de primer i segon de Batxillerat.

L'audició va comptar amb un repàs de la història contemporània de Catalunya, la visualització d'un vídeo sobre el projecte, i el concert. Els alumnes van poder escoltar cançons com les Caramelles, el noi de la mare, o la Marieta de l'ull viu.... de les quals van poder sentir de primera mà les cançons que escoltaven a principis del segle XX, els nostres avis. La desconeguda i sorprenent història de la compositora Càndida Pérez va fer que els alumnes poguessin imaginar-se la vida musical i social d'aquell moment. Tot plegat un concert diferent, ja que van explorar des de la part més sentimental fins a la més frívola, posant de manifest, la moderna apreciació del cuplet tot i tenir més de cent anys.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram