CATSKILLS DE MODA

El dia 17 de Juny el departament de Moda de l’Institut Garrotxa va organitzar el campionat d’FP de Catalunya, Catskills 2021« tecnologia de la moda»

Aquests campionats permeten mostrar les habilitats i les competències professionals dels alumnes que hi participen. Al mateix temps és una experiència personal enriquidora pels participants i professors acompanyants que els han preparat. Al guanyador/ra de la competició li dóna l’accés a participar als Spainskills.

Al campionat hi van participar 9 alumnes de diferents instituts de Catalunya. Del nostre centre hi van participar dues alumnes, la Mireia Sallés i la Lídia Molinero, del CFGS de Patronatge i moda. La Mireia Sallés va obtenir el primer premi i l’accés a l’Spainskills. La Lídia Molinero va quedar en quart lloc. Totes dues van realitzar un molt bon treball.

El segon i tercer premi varen ser per l’Irene Nadal, de l’institut Lluís Domènech i Montaner de Canet de Mar, i la Jeni Bultó de l’institut Guindàvols de Lleida.

El jurat de la competició va estar format per en Jordi Cortina, la Sandra Jordà i la Laura Mesas. Tots ells experts i amb una gran trajectòria al món de la moda.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram