NOTÍCIES
CONTACTE

Alumnes Departament de Català : Participació de 3r d’ESO al Pica Lletres

Pica Lletres és un programa que permet als adolescents competir i divertir-se participant d’una activitat cultural senzilla i engrescadora: lletrejar paraules en català i respondre algunes qüestions sobre novel•les. De la combinació d’entreteniment i cultura , en resulta una fórmula fresca i eficaç per aprendre ortografia.

El dijous 28 de gener els tercers d’ESO A, B i C van participar en el concurs lingüístic Pica Lletres, programa gravat per la Televisió del Ripollès, on concursaven 16 equips de diferents centres de secundària de les comarques de la Garrotxa i del Ripollès. Tots tres cursos (3A, 3B i 3C) van guanyar l’equip contrari. A més a més, 3C va quedar classificat primer dins el rànquing i 3A va quedar classificat segon. L’endemà, aquests dos cursos van tornar a participar en la semifinal, contra dos equips més. Finalment, el curs guanyador fou 3A. Els components de l’equip (Cristina Berenguer, Laia Planella i Sergi Sanyes) van rebre un ipod , i tota la classe té pagats el cremallera de Núria i un forfait durant un dia de la temporada d’esquí d’aquest any. Al mes de maig, els concursants de 3A es presentaran a la final del Pica Lletres de Catalunya, que se celebrarà a Barcelona i que s’emetrà per TV3. Quan es coneguin les dates d’emissió de tots els programes on han participat els nostres alumnes, ja us les farem saber. Agraïm als concursants la seva participació. En tot moment van mantenir la serenitat i l’entusiasme per tal de guanyar el màxim de punts per al seu curs. També cal destacar el paper dels alumnes de les diferents classes que van animar efusivament els seus companys, amb pancartes incloses. Alumnes concursants: Cristina Berenguer, Laia Planella i Sergi Sanyes (3A). Àngel Bayona, Manel López i Aitor Rodríguez (3B). Aina Crosas, Débora Pozas, Fatoumata Sillah (3C).

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram