NOTÍCIES
CONTACTE

ACTIVITAT DE NADAL AL LABORATORI DE QUíMICA

Durant aquests últims dies de classe hem estat treballant en una activitat direfent, encarada a les dates que s’acosten de Nadal. Des de l’assignatura de Química de primer de batxillerat, hem construït la frase “bon nadal i feliç any nou” emprant els símbols químics de la taula periòdica dels elements. Això ens va servint, poc a poc, a poder-los situar en aquesta taula - que enguany celebra el seu 150è aniversari- i a familiaritzar-nos amb la seva configuració electrònica.
L’activitat ha culminat amb la recreació de dos arbres de nadal amb forma cònica, emulant les coníferes que aquestes dates engalanen les cases. Les boles de l’arbre han estat elements de treball quotidians al laboratori de química: erlemneyers, matraus aforats, tubs d’assaig… Per donar color, solucions de sulfat de coure, de permanganat de potassi… i algun que altre colorant alimentari… amb això tanquem el trimestre i desitgem a tothom un bon nadal.

Acompanyen a aquest text les fotografies de l’activitat.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram