NOTÍCIES
CONTACTE

Voltolot.

El dimecres 6 de novembre es va portar a terme l’activitat educativa i inclusiva “VoltOlot’19” que fomenta i  promociona l’ús de la bicicleta als centres educatius i que està emmarcada dins del projecte de “ Ciutat Educadora”.  Un dels objectius és el de compartir recursos entre els alumnes  amb el lema  “ Si jo puc, tu també. Agafa la Bici” . També és una activitat físico-educativa que  es realitza  dins del programa d’escoles verdes i que s’aprofita l’ocasió per tal de publicitar i animar al ciutadans a utilitzar aquest mitjà de transport. Així es fa pedagogia sobre el mediambient , la sostenibilitat i la importància de la mobilitat segura per la ciutat.
Des de l’equip de  coordinació d’escoles verdes del centre, donem les gràcies a tots els participants i entitats col·laboradores com la Policia Municipal, representants dels CFGM, IMELO, IME i TOSCA , per fer-ho possible. "
INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram