NOTÍCIES
CONTACTE

Jornada tècnica 2019: Energia elèctrica per autoconsum.

El passat dijous 28 de febrer es va fer la jornada tècnica de Producció d’energia elèctrica per autoconsum, organitzada pel Departament d’Edificació i Obra Civil.
Gràcies a les col·laboracions de les empreses  Sud Energies Renovables,  Wattia,   Webatt  i Bassols, vam poder gaudir de tres magnífiques  ponències  a càrrec dels Srs. Manel Romero, Miquel Bosch i Franc Comino.
En el conjunt de les tres intervencions es va poder escoltar una gran quantitat d’informació general referent a les energies renovables: comparació de les dades de producció d’energia del nostre país amb altres més avançats en aquesta temàtica, evolució tecnològica de les plaques solars, què suposa l’anomenada transició energètica...i explicacions més concretes dels  diferents sistemes de  producció d’energia amb renovables,  com emmagatzemar-la i gestionar-la, amb una clara aposta de futur, fent pedagogia per conscienciar de la importància dels canvis d’hàbits, tant en el consum com en l’obtenció de l’energia.  
INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram