NOTÍCIES
CONTACTE

Dos primers premis del Salvador Reixach per a alumnes de l’Institut La Garrotxa.

Dissabte dia 6 d’octubre, al Santuari dels Arcs de Santa Pau, va tenir lloc  l’acte de lliurament dels XVIII premis Salvador Reixach per a Treballs de Recerca i Projectes Finals de cicles.  Dels quatre àmbits que es premiaven (àmbit d’estudis comarcals, àmbit social i artístic, àmbit de comunicació, humanitats i emprenedoria i àmbit d’arts aplicades i gestió), dos primers premis van recaure en alumnes que el curs passat estudiaven al nostre centre. Concretament són en Marc Casals, de batxillerat, que va obtenir el primer premi de l’àmbit social i la Aida Borrisser, del cicle formatiu de Patronatge i moda, que va ser la guanyadora del primer premi en l’àmbit d’emprenedoria i empresa. A més, van resultar finalistes els treballs de la Judit Sánchez, la Tura Massanella, l’Helena Rubió i la Marta Crossas de batxillerat, i el de l’ Eulàlia Picas de cicles formatius.
En Marc va presentar un original treball titulat “Els pastors de Catalunya. Passat, present i...futur?”, en el qual fa una recerca dels orígens i l’evolució de l’ofici a Catalunya, a partir d’exhaustives entrevistes a pastors en actiu, i conclou que , tot i el seu valor, aquest ofici es pot extingir completament.
 
El treball de l’ Aida es titula ABG. És un projecte de confecció de roba a la carta. Segons el jurat, es tracta d’una proposta fresca, ben elaborada i que desprèn il•lusió i compromís en cadascuna de les seves paraules, i on l’Aïna demostra un gran coneixement del tema.

Des d’aquí volem felicitar-los a tots i desitjar que tinguin molta sort en el camí que han triat.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram