NOTÍCIES
CONTACTE

Lliçó inaugural: en Xevi Bayona, ex-alumne de l’institut ens exposa la seva carrera professional

El dimarts dia 9 d'octubre, com cada any per aquestes dates, va tenir lloc la lliçó inaugural d'inici de curs. Aquesta vegada ens va acompanyar l’arquitecte, artista i paisatgista Xevi Bayona, ex-alumne del centre i qui ha dissenyat i dirigit les obres de reforma del Firal d’Olot, entre moltes altres.
A través d'un relat cronològic d’alguns dels seus projectes, vinculats a l’àmbit arquitectònic, però també en la majoria de casos cultural, va exposar la seva forma de treballar, i com han anat evolucionant els seus projectes i obres, a partir de la formació i dels coneixements previs adquirits i la perseverança en el treball.  Tan al  llarg de la seva exposició, de forma subliminal, com en resposta a les preguntes plantejades per alumnes i professors, va mostrar una gran estima per la seva professió, la necessitat de ser emprenedor i innovador, també altruista, i de creure en un mateix.
Moltes gràcies i molta sort, Xevi!
INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram