NOTÍCIES
CONTACTE

INTERCANVI ALUMNES D'OLOT I D'ERMELO (THE NETHERLANDS)

Els alumnes de Batxillerat de l'Institut la Garrotxa han rebut els alumnes de l'Institut Groevenbeek d'Ermelo que havien visitat el passat mes de febrer.
L'objectiu de l'intercanvi passa per comunicar-se a través de les fronteres amb nois i noies de la mateixa edat, per entendre la tolerància d'una altra cultura i desenvolupar l'idioma  així com els habilitats socials. La llengua vehicular és l'anglès quan viatgen a Ermelo i el castellà a Olot.
El tema del "modernisme" és el fil conductor d'algunes de les activitats que realitzen, descobreixen artistes olotins al Museu comarcal i al Museu dels Sants, les façanes modernistes de la nostra ciutat i els fantàstics volcans que enmarquen la nostra comarca. I  segueixen el rastre de Dalí a Fiqueres i Port Lligat i de Gaudí a Barcelona,
Els estudiants experimenten les diferències entre les cultures holandeses i catalanes vivint i compartint l'ambient familiar, els diferents hàbits culinaris, coneixent el sistema d'educació i altres maneres de viure el temps lliure.

L'intercanvi és important no només perque obre horitzons als mateixos estudiants sinó que també els ajuda a ser més crítics amb la seva pròpia cultura.
Sobretot, però, una gran experiència personal.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram