NOTÍCIES
CONTACTE

Concurs de Treball de recerca Josep Maria Jarque

El passat 31 de maig,  la Clara Zanuy de 2n de Batxillerat   va anar al Departament d’Ensenyament de la Generalitat a recollir un accèssit del Concurs de Treball de recerca Josep Maria Jarque que organitza la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD). L’objectiu del premi no és el reconeixement del guanyador, sinó contribuir en la construcció d’una societat més justa i inclusiva per a tots.

El seu treball de recerca tracta sobre l’educació especial i l’educació inclusiva dels nens i nenes amb la Síndrome de Down. Per a la realització del seu treball va elaborar entrevistes a directors i caps d’estudis d’escoles, tant d’educació especial com d’educació inclusiva. Finalment, va realitzar entrevistes a nois i noies  amb la Síndrome de Down que actualment estan treballant.

Va decidir triar aquest tema perquè era una qüestióque sempre li havia cridat molt l’atenció i diu que realment va ser el millor tema que podia haver triat pel gran enriquiment  com a persona.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram