NOTÍCIES
CONTACTE

INTERCANVI ALUMNES DE 1r BATXILLERAT A ERMELO

Un grup de catorze alumnes de primer de batxillerat van participar en  l’ intercanvi amb l’institut holandès de Groevenbeek de la ciutat d’Ermelo durant la setmana de les Jornades d’esport, cultura i lleure del nostre institut. L’intercanvi es va dur a terme del dia 19 al 24 de febrer d’enguany.

Vàrem arribar a Ermelo, després d’una espera de més de sis hores a l’aeroport de Barcelona per vaga de pilots,  a les 7 del vespre del mateix dia 19 i vam ser allotjats a casa de les famílies d’alumnes de l’institut holandès.

El primer dia ens van fer una presentació del país i de l’Institut. Vam poder decorar un plat amb motius holandesos i aleshores vam assistir per parelles a diferents classes ordinàries de l’Institut de Groevenbeek. Tot seguit, a la tarda, i tots els estudiants en bicicleta, vàrem visitar  el molí del poble.

L’endemà ens vam desplaçar en tren a Amsterdam; al Rijksmuseum van poder contemplar la col·lecció dels pintors  Rembrant i Vermeer, amb visita guiada vam voltar per diferents barris de la ciutat, vam gaudir de l’atracció anomenada “This is Holland” (vol virtual per Holanda) i també vam disposar de temps lliure per fer algunes compres .

Un altre dia vam patinar sobre gel, va ser molt divertit! Altres activitats que vam fer van ser: mirar una pel·lícula ambientada a Holanda, vàrem jugar a korfball- esport  jugat entre dos equips que busquen introduir una pilota dins d’una cistella de color groc-, sopar al mateix Institut, jugar a una mena de jocs de cucanya,...

Vàrem dedicar un dia, a visitar Den Hage coneguda per nosaltres com la Haia, seu del govern dels Països Baixos. Allà vàrem visitar un far, una gran platja i el Museu Panorama Masdag que conté el panorama més antic del món i on la imatge de 360ª impressiona.

El darrer dia ens vam acomiadar de les famílies que ens havien acollit i abans d’anar a l’aeroport vam gaudir d’un Tour amb vaixell pels canals d’Amsterdam. Vam arribar a Olot pels volts de les 11 de la nit del dissabte.

En general, la convivència va ser molt profitosa. Els alumnes van fer noves amistats, es van adaptar a les costums d’una altre societat i van poder practicar  durant una setmana la llengua anglesa.

Eva i Fina

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram