NOTÍCIES
CONTACTE

Unes JOT Sanità ries

Els passats dies 21,22 i 23 de febrer els alumnes de primer de Cures Auxiliar Infermeria vam dur a terme les JOT.
El dimecres dia 21 vam inaugurar el dia amb activitats als parcs de salut de DIPSALUT a Sant Roc. L'activitat constava d'una xerrada informativa d'aquests parcs i una segona part d'activitats físiques. Va ser una experiència molt dinàmica on vam poder conèixer moltes més possibilitats d'utilització d'aquestes proves.
El dijous, vam assistir a una xerrada i dos tallers informatius a la Facultat d'Infermeria de Girona. A la primera part, ens van explicar de què constava el grau d'Infermeria i després vam fer dos tallers, un de mobilització del pacient i un altre de Simulacions i Reanimació Cardíaca. Aquesta visita ens va permetre veure les instal·lacions i una possibilitat del nostre futur.
Per acabar les jornades vam participar  a dos tallers, un de risoteràpia on vam passar-ho molt bé fent diferents tipus de jocs i un altre de massatges molt interessants i relaxants.

Aina Descamps, Paula Casas, Cristina Pagés i Oriol Busquet (alumnes 1CAI1)

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram