NOTÍCIES
CONTACTE

Informació

Benvolgudes / benvolguts,
Arran de la delicada situació que viu el país aquests dies, en primer lloc volem expressar la nostra preocupació i, tal com hem explicat als vostres fills, demanem posar per davant de tot la convivència. 
Informar-vos que després de l'assamblea de professors i personal no docent celebrada avui a les 10.00h, tot indica que la majoria de personal decidirà seguir la convocatòria d'aturada general que ha estat convocada per demà dimarts 3 d'octubre, i per tant, no hi haurà activitat lectiva normal. Us adjuntem la carta que rebreu a través dels vostres fills.
Per aquesta raó, totes les activitats previstes per demà queden postposades (sortides de tutoria d'ESO, lliçó inaugural...). Igualment queda postposada la reunió de pares d'alumnes de cicles formatius prevista per dimecres. 
Pel que fa als serveis, segons ens indiquen les entitats i empreses que gestionen cada servei:
- No hi haurà servei de cattering per dinar.
- No hi haurà activitats extraescolars.
- Referent al transport, a hores d'ara encara no estan definits els serveis mínims. Cal que consulteu la informació a la web del consell comarcal: www.garrotxa.cat
És important que consulteu la pàgina web de l'institut on anirem actualitzant la informació.
Equip directiu
Institut La Garrotxa
INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram