NOTÍCIES
CONTACTE

Classe sense fum.

Durant aquest curs escolar 2016-17 els alumnes de 2n d’ESO del nostre institut han participat en el projecte “Classe sense fum”. Es tracta d’un programa de prevenció del tabaquisme adreçat a l’alumnat de 1r i 2n ESO.
El programa parteix del compromís de tot un grup classe de no fumar durant un període de temps no inferior als 6 mesos dins el curs escolar.
Paral·lelament, els grups participants han d’elaborar un eslògan o vídeo amb continguts relacionats amb la prevenció del tabaquisme.
Els alumnes de 2A han obtingut el primer premi en  format vídeo que porta per títol “Joc de fum”. Aquest és un premi a nivell de Catalunya.
Per aquest motiu el proper 8 de juny aniran a recollir el premi al Cosmo Caixa de Barcelona i allà participaran en diferents tallers amb materials sorprenents.
A més a més, el premi també consta d’una estada per a tot el grup durant dos dies en un alberg de joventut de la Generalitat de Catalunya. En aquesta estada podran gaudir d’activitats preparades i dissenyades per a ells.
Aquí teniu l’enllaç per poder veure el vídeo :
INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram