NOTÍCIES
CONTACTE

Viatge tècnic Paà­s Basc i Navarra.

Els grups d'agrària i jardineria de l'institut la Garrotxa van dur a terme un viatge tècnic a la zona de Navarra i País Basc per tal de complementar els seus coneixements.

El primer dia van poder visitar els vivers de l'empresa Pàmias Hortícola on es produeixen tot tipus de plantes per fer remeis naturals per a les persones a part de horta de 4a gamma,  es va visistar el campus agroalimentari de la Universitat de lleida i la finca San miquel on produeixen cereals  i fruita.

El segon dia  van visitar la granja de vaques mes gran d'Espanya (4400 vaques en lactació), una granja d'ovelles Latxa amb producció de formatges i una ramaderia llimosina d'alta genètica. A part els alumnes de jardineria van gaudir de una visita guiada per tecnics de parcs i jardins de Pamplona que va ser molt interessant.

El tercer dia es va visitar una granja de gallines eco y horticultura eco, el bosque de Oma y la zona de urdaibai durant el mati. A la tarda vam ser molt afortunats i vam visitar les instal.lacions de l'estadi Sanmames acompanyats per el cap de manteniment de l'estadi.

L'últim dia es va visitar el centre de genètica animal Aberekin, un cultiu de tomaquet i pebrot de guernica en règim huidropònic i finalment a la tarda es va visitar les vinyes i procés de producció de txacoli de les bodegues de Gorka Izaguirre .

Des de l'escola volem agrair als empresaris que ens van dedicar el seu temps per explicar i ensenyar el que fan, vam aprendre molt.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram