NOTÍCIES
CONTACTE

Premis Recerca Jove 2016.

Premis Recerca Jove (PRJ) 2016. El dissabte 22 d’abril, a les 12h, a l’Auditori de Barcelona es va dur a terme l’acte d’entrega de premis a la recerca jove, amb l’assistència d’autoritats, premiats, representants de centres d’ensenyament, professorat i familiars. Durant l’acte hi va haver la intervenció de la “recercaire” Jennifer Ruiz, una alumna premiada en anteriors edicions que va explicar el seu àmbit de recerca en l’actualitat.

El centre va rebre dos guardons lliurats pel conseller d'empresa i Coneixement de la Generalitat, Jordi Baiget. Un premi per  l’alumna Esther Argelich del cicle de Patronatge i Moda, pel seu treball “Maniak”, i un reconeixement per al centre.        
 
En les diferents intervencions es va donar molta importància a la recerca contínua així com també al gran talent dels joves.

Aquests premis són hereus dels premis per fomentar l'esperit científic del jovent que atorgava el Consell Interdepartamental de Recerca i Innovació de la Generalitat de Catalunya des del 1982 (Premis CIRIT), amb la intenció d'animar els estudiants de Catalunya a treballar, conjuntament amb el professorat, en la realització d'estudis i recerques.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram