NOTÍCIES
CONTACTE

JOT dels alumnes d' EPA.

Per les JOT del 2017 els alumnes d'Elaboració de Productes Alimentaris van tenir a la cuina 39 joves aprenents dels cursos de 2n, 3r i 4t d'ESO. Els alumnes del cicle van preparar tres tallers repartits en els tres dies de les jornades durant les quals van haver d'adoptar el rol de professor i ensenyar les tècniques apreses als participants.
Els nois i noies d'ESO van fer tres tallers: un dia un taller de masses tot elaborant pizzes i croissants; un altre dia un taller de dolços on van aprendre a fer galetes decorades i  muffins; i l'últim dia un taller de làctics, en el qual van conèixer el procés d'elaboració de iogurt, quallada, arròs amb llet, mató  i crema catalana. Hem de dir que estem molt contents de l'esforç que van fer els nostres alumnes per fer-ho possible i que va ser una experiència enriquidora per totes les parts.
INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram