NOTÍCIES
CONTACTE

V Concurs d'Emprenedoria en la Formació Professional de les comarques gironines.

Dos projectes de final de cicle de l’Institut la Garrotxa premiats en el V Concurs d’Emprenedoria en la Formació Professional de les comarques gironines.
 
 
Els premis són organitzats pels Serveis Territorials d’Ensenyament amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Girona, FOEG i PIMEC. L’objectiu del concurs és fomentar la formació en emprenedoria i l’esperit emprenedor entre l’alumnat de Formació Professional. Els treballs guardonats passen a participar en el concurs d’emprenedoria de Catalunya.
L’acte de lliurement de premis es va celebrar el passat 23 de febrer a l’Auditori Josep Irla de la Generalitat de Girona. Els projectes premiats han estat:
-    Millor projecte de Grau Mitjà: Sensible Roots, d’Iris Rivera de l’Institut La Garrotxa, que va cursar el cicle de Producció Agropecuària. Es tracta del projecte d’una explotació d’herbes aromàtiques i plantes medicinals per poder-ne obtenir olis essencials i ungüents. L’activitat econòmica que es planteja es complementa amb serveis relacionats amb l’entorn natural de la finca on s’ubica l’explotació com són passejades a cavall.
 

-    Millor projecte de Grau Superior: La Fita, de Marta Prat de l’Institut Escola d’Hosteleria i Turisme de Girona. La clau del projecte està en oferir un servei de menjar saludable per esportistes en un restaurant ubicat al peu del Montseny.

-    Accèssit pel projecte DAAFIT de David Pronker de l’Institut La Garrotxa del cicle de Grau Superior de Patronatge i Moda, per la gran qualitat del treball.

Moltes felicitats!!

 
 
En el següent enllaç del minut 1:20 al 3:35; hi podem veure a l'Iris, en el reportatge  "Joves i què?!" d'Olot Televisió.
 

http://olottv.xiptv.cat/joves-i-que

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram