NOTÍCIES
CONTACTE

IFest

Dos alumnes de l’Institut la Garrrotxa guanyen el primer premi de l’IFest. La nostra enhorabona a  l’Oriol Planas del CFGS Automatització i robòtica industrial i la Coral Planagumà de Batxillerat tecnològic.

El dimarts  20 de desembre els alumnes de Cicles formatius de grau superior d’Automatització i robòtica, de Laboratori de diagnosi clínica i de Disseny i producció per a plàstics i metalls,  juntament amb els alumnes de 2n de batxillerat tecnològic van assistir a Barcelona a l’iFest, un esdeveniment organitzat per la Generalitat de Catalunya per fomentar l’emprenedoria, la innovació i la tecnologia.

A  l’iFest hi van participar gairebé 3.000 joves  estudiants de batxillerat i FP, de 90 centres d’arreu de Catalunya. L’esdeveniment es va celebrar al Palau de Congressos de Barcelona i a la Cúpula Events del Centre Comercial Les Arenes.
L’iFest pretenia que els alumnes pre-emprenedors,  mostressin  el seu talent  i es plantegessin reptes  sobre  noves idees de negoci. Per fer-ho, l’esdeveniment es va  estructurar en tres espais diferenciats -Meet inspiration, Challenge Imagine i Discovery Hall-, pels quals van anar passant tots els joves al llarg del dia.
A la Cúpula Events de Les Arenes es va fer un taller d'innovació disruptiva. Durant dues hores, els participants es van agrupar  en cent equips de vuit persones que no es coneixien entre ells, per crear i desenvolupar idees trencadores al voltant d’un repte que se’ls va plantejar. L’equip guanyador va ser el que hi participaven els nostres alumnes, l’Oriol i la Coral.
El dinamitzador de l’activitat era en Xavier Verdaguer, conegut multiemprenedor barceloní impulsador de diferents projectes d’innovació tecnològica a Sillicon Valley.

Al Palau de Congressos de Fira de Barcelona  es va realitzar el Meet Inspiration, una sèrie de ponències d’experts que actualment protagonitzen l'actualitat de la innovació.  L’activitat, va estar conduïda per Lluís Marquina, presentador del programa de TV3 ‘Generació Digital’.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram