NOTÍCIES
CONTACTE

Gravació a l' Institut del programa Latituds de TV3

El passat divendres  4 d’octubre, Jordi Vilardell del programa latituds de tv3 va fer  una gravació per a un programa relacionat amb la temàtica  de l’eficiència energètica i les renovables.
Des de l’empresa  Olotina Wattia Innova, Franc Comino va fer d’amfitrió del programa televisiu, mostrant les diverses instal·lacions de casa nostra que estan en primera línia en el sector de l’eficiència i l’energia.
Per la seva part, des del Servei  d'Innovació i Formació de l'Educació Secundària del Departament d’Ensenyament,  Toni Moreno , va fer l’explicació tècnica al voltant del sistema d’estalvi energètic de l’INS LA Garrotxa d’Olot, el qual incorpora una sistema de gestió tècnica d’edificis que ha fet disminuir el consum de gasoil de forma significativa els darrers cursos, i que s’ha pres com a exemple de bones pràctiques energètiques a l’escola.  Jordi Antiga,  director del centre educatiu va explicar els beneficis econòmics del sistema així com la potencialitat que te la possibilitat de control via WEB de tota  la Instal·lació .
També sortirà al documental “Espai Zero”, un  edifici de consum zero ( no gasta energia de la xarxa) i la “xarxa espavilada de calor” d’Olot, una instal·lació que escalfarà en breu els edificis públics del centre d’Olot a partir de renovables, i que ha estat reconeguda amb  un important guardó internacional. Tots aquests espais  estaran  oberts  a visites als estudiants catalans gràcies a l’acord entre Wattia Innova   i l’esmenta’t Servei  d’Innovació educativa de la Generalitat de Catalunya.  
La gravació va finalitzar amb una visita a una empresa garrotxina pionera en el nou  model energètic, LC Paper, on el gerent i especialista en energia Joan Vila , va fer les explicacions de les seves instal·lacions , pioneres en temes energètics.
El programa , es podrà veure per TV3 durant les properes setmanes. En el seu moment, es publicarà la  informació a  www.tv3.cat/latituds .
INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram