NOTÍCIES
CONTACTE

Premis Salvador Reixach.

El passat dissabte  a l’església del Santuari dels Arcs de Santa Pau va tenir lloc l’entrega dels XVI PREMIS SALVADOR REIXACH de treballs de recerca de Batxillerat i, des d'aquesta edició també, projectes finals de Cicles Formatius.

S'hi van presentar en les 3 categories, un total de 37 treballs de diverses temàtiques i gran qualitat. Els treballs premiats van ser :

 Àmbit comarcal :

§  I tu...per què te’n vas? de l’Alba Esparza. BATX.

 Àmbit humanístic i artístic :

§  L'hospitalitat i el combat singular a l'èpica clàssica, de Laia Tremoleda. BATX.

§  Aethernum Space, de Edén Paises. CCFF.

§  MANIAK, de l'Esther Argelich. Accèssit CCFF.

 Àmbit social :

§  El Glamping: de la idea al projecte, de la Marta Carbonés.1r premi àmbit social BATX.

§  GACI, SL, Garrotxa Ciments, de l'Helena Sargatal, Gurpinder Sinh i Joana Bofill. CCFF

§  Residència d'animals "Els Peluts", de la Yesenia Pérez i Cristina Benchea. Accèssit CCFF.

Felicitem a les tres alumnes del centre premiades, l'Alba Esparza, amb el seu treball que dona una visió de les diverses causes que porten als joves de la Garrotxa a buscar noves oportunitats a l'estranger; a l'Esther Argelich, amb un projecte de disseny de roba casual personalitzada, i a la Marta Carbonés, que va presentar un projecte de creació d'un càmping amb tots els serveis de luxe de qualsevol equipament turístic d'alt standing.

L'obtenció d'aquests premis és fruit del treball continu, l'emprenedoria dels alumnes i la implicació de professors i equips docents, als que també cal felicitar, en aquesta ocasió especialment a la Glòria de Cruz, Anna Ayguavella i Sònia Serra, tutores dels tres treballs guanyadors.

Equip Directiu

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram