NOTÍCIES
CONTACTE

No oblidarem mai aquest viatge tan meravellós!!

Un grup de 24 alumnes de l’Institut La Garrotxa hem començat aquest estiu d’una manera divertida i diferent. Hem anat a Dublín amb l’objectiu de millorar el nostre nivell d’anglès però també hem aprofitat al màxim la nostra estada a la capital irlandesa fent tot tipus d’activitats tant a l’aire lliure com en recintes tancats.
Vam marxar el dia 26 de juny i ens hi hem estat dues setmanes. Hem conviscut amb famílies irlandeses i hem anat a classe de dilluns a divendres.
Hem passat moments genials i hem experimentat moltes emocions durant el nostre viatge. Les professores que ens han acompanyat han estat sempre amb nosaltres i han estat molt ben organitzades en tot moment.
Hem passat un munt de moments alegres, apassionats per l’ambient de Dublín;
moments de felicitat, celebrant dos aniversaris; moments de diversió, lliscant en una muntanya russa; moments rabiosos apostant i perdent en les curses de cavalls; moments nerviosos, esperant l’autobús; i moments tristos, pensant que havíem de tornar.
Molts de nosaltres hem trobat a faltar el temps calorós de Catalunya. El temps a Dublín ha estat molt variable, el sol només ha lluït en alguns moments de dia i la temperatura era fresca. Tot i així, l’últim dia molts de nosaltres ens vam banyar al Mar d’Irlanda.
La majoria de les famílies han estat simpàtiques i carinyoses. El menjar era bo però no massa variat i amb massa salses.
Una experiència magnífica que ens ha permès practicar anglès, aprendre coses sobre la cultura i la història d’ Irlanda, fer nous amics, acostumar­nos a un nou entorn i que ens ha fet créixer com a persones.

No oblidarem mai aquest viatge tan meravellós!!!!!

Alumnes Dublín 2016

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram