NOTÍCIES
CONTACTE

Participació al II Congrés de joves Cientà­fics.

Aquest dijous dia 26 de maig els alumnes de 1r d’ESO participaran al II Congrés de Joves Científics que tindrà lloc al Museu de Ciències Naturals de Barcelona. El tema del congrés és les “funcions vitals” que els nostres alumnes han treballat a partir d’un projecte amb formigues tot utilitzant un formiguer fet amb impressores 3D.
 
El Congrés es pot seguir des de qualsevol lloc del món per Streaming a l’adreça següent http://www.streamingbarcelona.com/plataforma/jovescientifics2016/  o ve via Twitter amb el hashtag @IICJC2016

Al Congrés hi participen 5 instituts de diferents llocs de Catalunya: INS La Garrotxa d’Olot, INS Joan Oró de Lleida, INS Joaquim Bau de Tortosa, INS Oms i de Prat de Manresa i INS Eugeni Xammar de l'Ametlla del Vallès.

Al matí, 5 alumnes realitzaran una gimcana científica: fent equip amb altres alumnes dels diferents instituts participants hauran de resoldre un enigma científic, únicament utilitzant els recursos del Museu.

A la tarda, 9 alumnes explicaran el treball que hem estat realitzant al llarg d’aquest curs: com realitzen les funcions vitals uns insectes socials, les formigues Messor barbarus. La resta d’alumnes assistiran com a públic i donaran suport als companys.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram