NOTÍCIES
CONTACTE

Alba Esparza guardonada en els Premis Baldiri Reixac.

L’alumna de segon de Batxillerat Humanístic de l’Institut la Garrotxa, Alba Esparza, ha estat guardonada amb un premi Baldiri Reixac. Els Premis Baldiri Reixac són convocats per la Fundació Carulla amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya.  El passat diumenge 8 de maig va recollir el seu diploma a l’Espluga del Francolí en presència de la consellera d’Ensenyament.

El treball “I tu... per què te’n vas?”, assessorat per la professora Glòria de Cruz, tracta el tema de l’emigració juvenil a la Garrotxa i recull l’experiència de diversos joves de la nostra comarca en el seu periple fora del país. S’analitzen les causes de la seva marxa, en quines situacions es varen trobar en el país d’acollida... i tot plegat, recollit en un magnífic audiovisual filmat en indrets emblemàtics de casa nostra.

Volem felicitar la dedicació i entusiasme de l’Alba en la realització del seu projecte i agrair la col·laboració de la professora Tona Calm així com dels nois i noies protagonistes d’aquestes històries.

Per més informació: http://premsa.gencat.cat

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram