NOTÍCIES
CONTACTE

La diada de Sant Jordi.

La celebració de Sant Jordi d’enguany va ser molt especial perquè vam gaudir d’un recital de poesia en homenatge a Ovidi Montllor i, a 1r cicle, vam fer diversos tallers relacionats amb Sant Jordi.

Al recital, hi van participar tant alumnes com professors amb un mateix objectiu: recordar i honorar la figura del poeta Ovidi Montllor. Les actuacions van ser acompanyades de música en directe i, fins i tot, ball. Vam aprofitar, també, per fer l’entrega de premis dels diversos concursos que hi havia: auques de la vida de l’Ovidi, samarretes estampades, acròstics, raps de les cançons del poeta i vídeolits.

Al llarg de la setmana, es van organitzar una sèrie d’activitats de caire interdisciplinari a cada assignatura per donar un sentit més global a la celebració de Sant Jordi. Com a col•lofó, a les dues últimes hores del passat 23 d’abril, vam passar-nos-ho molt bé fent diversos tallers. A 1r d’ESO, vam fer punts de llibre, vam estampar samarretes i vam poder intercanviar tant talls de coca com llibres que havien portat els mateixos alumnes. Per altra banda, a 2n d’ESO, vam pintar uns murals de temàtica de Sant Jordi, vam crear paraules cooperativament, vam fer figures de papiroflèxia i- com els de 1r- vam intercanviar talls de coca i llibres.

Estem molt contents de com va anar la jornada i amb ganes de tornar a tenir una experiència com la d’aquest any el curs vinent.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram