NOTÍCIES
CONTACTE

Classe de Rock al Teatre!

El dimarts 16 de febrer els alumnes de 3r d’ESO vam anar a veure al teatre una audició sobre la història del rock. La platea del teatre estava plena d’estudiants de diferents instituts de la nostra ciutat.  

El concert ens va permetre fer un viatge en el temps des dels inicis del rock fins l’actualitat. Hi havia un grup que tocava en directe format per cinc músics : veu, guitarra, teclat, bateria i baix. Les cançons estaven enllaçades entre sí i alhora es projectaven presentacions de vídeo de l’època i/o circumstàncies històriques, socials o culturals de cadascuna d’elles, dels seus autors i de l’estil en què s’inscriuen. Mentre interpretaven, apareixia a la pantalla la informació sobre els autors, les lletres i els estils. Entre cançó i cançó també hi havia un presentador que explicava com el naixement de la música moderna ha suposat un fenomen històric i social. Ens feia reflexionar sobre temes com: l’esclavitud, el racisme, la religió, etc. que eren i poden ser tractats a partir de les manifestacions musicals i la seva història.

 

Berta Roca, 3C.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram