NOTÍCIES
CONTACTE

El Concert del Segle

El passat dimarts dia 1 de Desembre els alumnes de primer d´ESO vam anar al Teatre Principal d´Olot a veure i escoltar una obra de teatre i música anomenada : “ El Concert del Segle “.Aquesta obra és un concert interpretat per un quartet de corda: El Quartet Gerió ( dos violins, una viola, i un violoncel).

El seu estil representa el segle XX, amb imatges projectades a una pantalla, amb l’objectiu de fer que l’espectacle sigui més directe,divertit , entretingut i proper al públic al qual va dirigit. Mostra històries que representen com ha anat evolucionant la societat en bastants aspectes: tecnològicament, en qüestions de guerra i revolucions, en aspectes de consum,etc.

Les cançons que s’interpreten estan relacionades amb la guerra civil espanyola, amb música de pel·lícules, com per exemple: E. Morricone, H. Mancini, i altre músiques com per exemple el Beatles.

En resum una audició-espectacle de música del segle XX amb imatges pensada per a un públic jove.

Aleix Pagès Coromina
1er ESO B

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram