NOTÍCIES
CONTACTE

Desfilada de moda dins el marc de "Sant Joan les Flors"

La tradicional Desfilada de final de curs dels alumnes dels Cicles Formatius de Grau Mitjà de Confecció i Moda i Grau Superior de Patronatge i Moda  de l'Institut  La Garrotxa, ha arribat enguany, i per primera vegada en tota la seva història a Sant Joan les Fonts, emmarcada en la Festivitat de la FLOR. Amb una passarel·la d’allò més professional i a l’aire lliure, els dissenyadors de l’especialitat de moda  van mostrar les seves col·leccions inspirades en flors, en un gran acte obert a tothom al Parc de Can Miquelet, celebrat el passat dissabte  23 de maig al vespre emmarcat dins les activitats del "Sant Joan les Flors".

Més de 800 assistents van  contemplar les creacions, que han desfilat les models professionals de l’agència Piùbella, oferint un gran espectacle presentat per Jordi Colobrans i Anna Aumatell, de La Companyia Pic Pic.

Enmig de la desfilada van haver-hi les intervencions del grup de dansa Lilith, que amb la seva sensualitat va amenitzar l’acte amb dues intervencions de dansa fusió tribal. Per a la decoració de l’escenari es va comptar amb la col·laboració de Fusió F-Il·luminacó i la perruqueria i maquillatge van anar a càrrec del Cicle Superior de l’institut Narcís Xifra de Girona.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram