NOTÍCIES
CONTACTE

Desfilada de moda

Com cada any, a l´arribar el final de curs, el departament de moda i confecció organitza la ja tradicional desfilada de moda.

Enguany serà el dissabte 23 de maig   a les 8 del vespre als Prats de Can Miquelet de Sant Joan les Fonts dins la Mostra de Sant Joan les Flors.

En primer lloc, les alumnes  del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Confecció i Moda ens presentaran les creacions  que  han realitzat al llarg d´aquest curs, fruit de les seves idees, esforços i il·lusions. Tot seguit, els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Patronatge i Moda ens mostraran les col·leccions que  han dissenyat i creat especialment per aquesta desfilada.

Aquesta desfilada representa una ocasió molt especial per aquests joves dissenyadors. És per això que us animem a assistir a l´acte, per poder gaudir de les seves creacions i valorar el seu treball dins del món de la moda.

Entrada gratuïta. Us hi esperem a tots!

 

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram