NOTÍCIES
CONTACTE

Visita a la fira BTA dels alumnes d'EPA

El passat divendres 24 d'abril els alumnes i les professores del Cicle Formatiu de Grau Mitjà  d'Elaboració de Productes Alimentaris de l'Insitut La Garrotxa, van anar a la fira Bta (Barcelona tecnologies de l'alimentació).

La fira Bta estava dividida en tres salons diferents: Tecnoalimentària, dedicada a la maquinària i tecnologia per els diferents sectors de l'alimentació i begudes, Tecnocàrnica, exclusiva de maquinària i equipaments per a la indústria càrnia, i finalment Ingretecno on es van presentar les últimes innovacions en ingredients, additius, aromes i productes funcionals per la indústria alimentària.

La Bta es va celebrar simultàniament amb el saló Internacional de l'Embalatge (Hispack), on els alumnes van poder veure les últimes novetats i tendències en maquinària i processos per l'embalatge de diferents productes.

La fira també va comptar amb la participació  del departament d'Ensenyament, que  va oferir informació als assistents de tots els estudis relacionats amb la indústria alimentària, així com les diferents opcions de col·laboració entre els centres docents i les empreses.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram