NOTÍCIES
CONTACTE

Sortides dels alumnes de CAI

El dia 14 d’abril, alumnes dels grups 1CAI1 i 1CAI2, del Cicle formatiu de grau mitjà de Cures auxiliars d’infermeria, vam anar a visitar els pisos assistits per a usuaris de més de 60 anys de l’edifici Parc Nou com activitat que ofereix l’IME.

La coordinadora dels pisos, Dolors Batlle, ens va atendre molt amablement i, junt amb els residents, ens van explicar els avantatges de viure en aquest pisos, posant especial èmfasi en la intimitat, la llibertat, l’autonomia i la màxima independència de què poden gaudir els usuaris. A continuació cada resident va convidar un grup de tres alumnes a fer una visita al seu apartament.

Els alumnes vam poder constatar com aquest tipus d’habitatge afavoreix la vida comunitària i la integració social.

Els alumnes del grup de la tarda, 1CAI 3, dijous dia 16 vam visitar la residència del Tura també com activitat de l’IME. En primer lloc dos residents ens van fer una visita guiada a les instal·lacions i a continuació els alumnes vam organitzar un taller de manualitats amb els residents i vam elaborar un mural de primavera que vam penjar al plafó del menjador dels residents.

Aquests tipus d’activitats són interessants i complementen les activitats a les aules del Cicle formatiu de grau mitjà de Cures auxiliars d’infermeria.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram