NOTÍCIES
CONTACTE

ELS ALUMNES DE CAI VISITEN CENTRES SANITARIS I HOSPITALARIS

Durant els dies de les Jornades d'Orientació i Tecnologia, els alumnes i professors de Cures auxiliars d'Infermeria hem visitat diferents centres sanitaris i hospitalaris.
El primer dia vam visitar el Consorci Hospitalari de Vic on ens vam fer una xerrada sobre el servei d'Urgències de l'Hospital i la seva visita i després una xerrada molt interactiva sobre Salut Mental.

El dia següent vam fer una visita a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, on ens van fer una explicació sobre l'hospital i el paper del TCAI en els diferents serveis: una unitat d'hospitalització, consultes externes i UCI i una visita guiada molt interessant i en petits grups als diferents serveis de l'Hospital (neurologia, psiquiatria, pediatria i prematurs, àrea quirúrgica, UCI, urgències...).

Finalment, vam acabar fent una visita a l'Institut Salvador Saguí de Barcelona on ens van ensenyar els tallers i laboratoris on realitzen cicles formatius de grau superior de la família de Sanitat i Imatge personal.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram