NOTÍCIES
CONTACTE

VISITA DELS ALUMNES DE TCAI A LA RESIDÈNCIA GERIÀTRICA MONTSACOPA

El dia 23 de desembre,  els grups de CAI  vam anar a fer una visita a la residència  geriàtrica Montsacopa. L’objectiu d’aquesta sortida era conèixer les instal·lacions de la residència, les tasques dels seus professionals i cantar unes nadales conegudes als avis, per tal de que es divertissin una  mica i s’alegressin en aquestes dates properes a Nadal.  Escollírem un parell de cançons populars, en català i castellà, així ells ens podien acompanyar. Vàrem crear tres versions diferents del “Caga tió” fent participar als avis i oferint-los uns bombons de xocolata que ben ràpid es van acabar i unes postals  fetes amb molt d’amor per tots els alumnes que cursem el cicle d’auxiliar d’infermeria. 

El dia va anar molt bé i els avis es van emocionar molt (i alguns de nosaltres també) pel simple fet que no tots els dies apareixen joves a cantar tan bé com ho vam fer!

Flor Cabrera i Aroha Santander alumnes de 1CAI3.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram