NOTÍCIES
CONTACTE

Èxit del segon fòrum d’emprenedoria en l’à mbit rural

Els passats dies 12, 13 i 14 de febrer ha tingut lloc la 24a aula permanent de formació agropecuària de l’Institut la Garrotxa, dins la qual tenen lloc un seguit de jornades formatives del món de la jardineria i la pagesia, on han participat unes 300 persones de les nostres contrades amb l’objectiu de formar-se i renovar coneixements.

Un any més les jornades han estat un èxit de participació, sobretot el segon fòrum d’emprenedoria en l’àmbit rural que va tenir lloc el passat divendres i va acollir un centenar de persones . Aquesta jornada va començar amb una sèrie de ponències per explicar els requisits necessaris per engegar un projecte i quines ajudes podem demanar per dur-ho a terme. La segona part de la jornada va ser una mostra de diferents experiències viables de joves emprenedors tan variades com pot ser la producció d’arròs , els plats cuinats , la venda de carn de vedella, la transformació i venda de productes làctics o una cadena de botigues de iogurt.

La jornada va comptar amb la presència del director dels serveis territorials d’agricultura a Girona, el senyor Vicenç Estanyol , i nombroses personalitats d’entitats locals relacionades amb el desenvolupament i l’emprenedoria.

Des de l’institut estem molt satisfets amb aquesta edició de l’aula permanent Josep Xifra i volem agrair als assistents i tothom que hi ha col·laborat el seu esforç, gràcies el qual ens veiem reforçats per seguir treballant pel sector.

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram