NOTÍCIES
CONTACTE

Sortida dels alumnes de CAI a la Residència Gerià trica Montsacopa

Cada curs, l’últim dia de classes del 1r trimestre i en motiu de les Festes de Nadal, el departament de sanitària organitzem una sortida al Geriàtric Montsacopa de la nostra ciutat.

El motiu de la visita és, per una banda, la possibilitat de conèixer una residència geriàtrica i per l’altra, és la d’apropar  els alumnes a les persones grans.

La Sra. Dolors Doménech, coordinadora assistencial, explica als nostres alumnes com s’organitza aquest centre, el tipus de serveis que ofereix i el tipus de població que pot accedir a aquests serveis.

Els alumnes de CAI, tant del matí com de la tarda, fan una visita guiada i poden veure com són les diferents parts d’aquest centre: les aules, les habitacions dels residents, el centre de dia, el programa d'atenció a domicili....

Els alumnes, una vegada han visitat les diferents plantes del Centre, poden atendre individualment als diferents residents. Cantem “Nadales” i els regalem un punt de llibre amb una dedicatòria personalitzada amb els millors desitjos pel futur any 2014 i tots plegats, mentre els oferim  bombons, intercanviem idees i paraules d’amistat i tendresa.

Des de l’Àrea de Sanitària, creiem que aquest tipus d’activitats són molt enriquidores per als nostres alumnes i per això la visita és d'assistència obligatòria per als alumnes de 1r curs del matí i de la tarda.


INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram