NOTÍCIES
CONTACTE

La revolució de les impressores 3D a l'Institut la Garrotxa

Tinc una idea - Persones: La revolució de les impressores 3D

Les impressores 3D són la novetat tecnològica del moment i es preparen per convertir-se en tota una revolució científica, industrial i domèstica a mitjà termini. A Catalunya, hi ha un projecte anomenat RepRapBCN que treballa per impulsar aquesta tècnica d'impressió que ha trencat totes les barreres del disseny perquè arriba a fabricar els objectes que prèviament s'han dissenyat.

És un projecte liderat per la Universitat Politècnica de Catalunya i que a més s'aplica a alguns instituts de Catalunya. Un dels responsables explica: "Es considera que tot el tema del 3D serà una revolució i serà una revolució perquè permet una cosa que és fantàstica i que és tenir una idea i poder plasmar-la en una pantalla de forma gràfica i després la impressora el que et permet és de forma física tenir-lo. Nosaltres considerem que això serà una revolució i que per tant hem de començar a treballar ja."

Podeu veure el reportatge seguint el següent enllaç:

http://www.rtve.es/alacarta/videos/tinc-una-idea/tinc1idea-pgm48-persones/2020699/

INS LA GARROTXA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram